Με ιδιαίτερα μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στην Ξάνθη, και συγκεκριμένα στον καλαίσθητο και πρόσφατα διαμορφωμένο χώρο εκδηλώσεων της εταιρίας “ena Σύμβουλοι Ανάπτυξης” το πρώτο για την περιοχή Remicro LOCAL Workshop, με τους επιχειρηματίες της πόλης να παρακολουθούν με αμείωτο  ενδιαφέρον, τον εξαιρετικό ομιλητή μας, κ. Θεράποντα Φάκα, ο οποίος με τον χαρισματικό του λόγο και μέσα από μία βιωματική προσέγγιση, ανέδειξε τους πόρους και τις δεξιότητες εκείνες που χρειάζεται κάποιος στον κόσμο του “επιχειρείν”.

Υπογράμμισε δε, την αξία της συνεργασίας, όχι μόνον εξωτερικά μίας επιχείρησης, κυρίως ως προς την υιοθέτηση μίας ανθρωποκεντρικής κουλτούρας στο εσωτερικό της ίδιας της επιχείρησης. Καταλήγοντας, μίλησε για τον “κρυφό” συνέταιρο που έχει κάθε επιχείρηση, που δεν είναι άλλος από το ανθρώπινο δυναμικό αυτής!  Χωρίς την συναίνεση αυτού δε μπορεί να υλοποιηθεί σωστά καμιά προσπάθεια!  Προέτρεψε μάλιστα τους συμμετέχοντες να συναλλάσσονται με τα στελέχη/υπαλλήλους τους, έχοντας κατά νου ότι απέναντί τους βρίσκεται ένας πολύτιμος συνεργάτης που συμπορεύεται δίπλα – και όχι απέναντι – στον εκάστοτε επιχειρηματία / εργοδότη.

Η Υπεύθυνη του γραφείου μας για την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης, κα. Μαργαρίτα Φυδανάκη, ευχαρίστησε εκ μέρους του ΚΕΠΑ όλους τους συμμετέχοντες, καθώς και τους συνεργάτες μας enateam και Coach the Day, για την αμέριστη υποστήριξη και εποικοδομητική συνεργασία!

 

 

#remicro #remicroLOCAL #ΚΕΠΑ #enateam #Xanthi #CoachtheDay #coaching #coachingSkills #skills #softskills #businessSkills