Το πρώτο Remicro LOCAL Workshop στην Κομοτηνή “φιλοξενήθηκε” στην αίθουσα εκδηλώσεων του Εμπορικού & Βιομηχανικού Επιμελητηρίου  Ροδόπης την Τετάρτη 6 Απριλίου 2022.

Το θεματικό εργαστήριο με τίτλο “Τεχνικές Προώθησης Πωλήσεων” τίμησε με την παρουσία του ο Πρόεδρος, κ. Νίκος Αγγελίδης, ο οποίος απηύθυνε μήνυμα προς τους επιχειρηματίες της περιοχής, υπογραμμίζοντας ότι σήμερα, στην μετα-covid εποχή, όλοι οι άνθρωποι του «επιχειρείν» θα πρέπει να συμμετέχουν σε δράσεις που σκοπό έχουν την περαιτέρω ανάπτυξη των επιχειρήσεων και να αξιοποιούν όλα τα σύγχρονα εργαλεία και τις ευκαιρίες που τους παρουσιάζονται.

Το θεματικό εργαστήριο παρακολούθησαν με ενδιαφέρον επιχειρηματίες – μέλη του Επιμελητηρίου, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να κατανοήσουν τους όρους “προώθηση πωλήσεων” και “μείγμα προώθησης”, καθώς επίσης να γνωρίσουν τις τακτικές προώθησης πωλήσεων και πως αυτές αλληλεπιδρούν με τους μακροπρόθεσμους στόχους της στρατηγικής μίας επιχείρησης.  Ομιλήτρια ήταν η κυρία Αγνή Παγούνη, Υπεύθυνη Υπηρεσιών Επιχειρηματικής Ανάπτυξης και στέλεχος του ΚΕΠΑ.