Με γνώμονα την επιχειρηματική καθοδήγηση, η ομάδα έργου του ΚΕΠΑ προγραμματίζει ένα ακόμη Remicro LOCAL Workshop στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης.  Μετά τα προγραμματισμένα δωρεάν θεματικά εργαστήρια σε Καβάλα και Κομοτηνή, επόμενος “σταθμός” η πόλη της Ξάνθης!
Τίτλος:
Business Skills, Ανάπτυξη Επαγγελματικών Δεξιοτήτων
Ημερομηνία και Ώρες Διεξαγωγής:
11/04/2022 – 18:00 – 20:00
Ομιλητής:
Θεράπων Φάκας, Trainer, Business Coach, Coach the Day
Τόπος Διεξαγωγής:
ena team
3o χλμ. Ξάνθης – Καβάλας
Τ.Κ. 67100, Ξάνθη
Τηλ.: 25410 83370
Το συγκεκριμένο workshop επικεντρώνεται στην καλλιέργεια επαγγελματικών δεξιοτήτων (business skills) για μικρές επιχειρήσεις αλλά και για άτομα με ενδιαφέροντα σε θέματα επιχειρηματικότητας.
Η ραγδαία ανάπτυξη της τεχνολογίας και η παγκοσμιοποίηση έχουν δημιουργήσει ένα κλίμα συνεχών αλλαγών και προκλήσεων. Για την αντιμετώπιση αυτών των αλλαγών και των προκλήσεων ο καθένας από εμάς οφείλει να λειτουργεί με τη νοοτροπία του “ελεύθερου επαγγελματία”, είτε απασχολείται ως υπάλληλος σε μια συγκεκριμένη εταιρεία, είτε είναι ο ιδιοκτήτης μιας επιχείρησης.
Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να αλληλεπιδράσουν και να ανακαλύψουν δικές τους πτυχές αναφορικά σε επαγγελματικές δεξιότητες, όπως:
 Παρακίνηση και έμπνευση ομάδας
 Ηγεσία
 Διαχείριση αλλαγής
 Δικτύωση
 Αποτελεσματική προβολή
 Αποτελεσματική επικοινωνία
 Δημιουργία εμπειρίας πελάτη
 Δημιουργία επιχειρηματικής νοοτροπίας
Περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής:
κα. Μαργαρίτα Φυδανάκη, Υπεύθυνη του γραφείου Remicro LOCAL, Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2510 22 6943, email: fydanakim@e-kepa.gr