Με γνώμονα την επιχειρηματική καθοδήγηση, η ομάδα έργου του Remicro LOCAL ενεργοποιεί την έναρξη λειτουργίας ενός ακόμη Κέντρου  Επιχειρηματικής Πληροφόρησης και Υποστήριξης στην πόλη της Κομοτηνής.

Αρωγός της πρωτοβουλίας αυτής είναι το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Ροδόπης, το οποίο «φιλοξενεί» το Κέντρο Επιχειρηματικής Πληροφόρησης και Υποστήριξης REMICRO LOCAL (Info Point) στις εγκαταστάσεις του.

Συγκεκριμένα, για τους μήνες Απρίλιο και Μάιο του τρέχοντος έτους, έχουν προγραμματιστεί να υλοποιηθούν τα παρακάτω θεματικά εργαστήρια (workshops) στην αίθουσα συνεδριάσεων του Ε.Β.E. ΡΟΔΟΠΗΣ (Βασ. Γεωργίου 2Β, Κομοτηνή, τηλ.: 25310 22 831) , τα οποία επικεντρώνονται στην καλλιέργεια επαγγελματικών, ήπιων, και πράσινων δεξιοτήτων για μικρές επιχειρήσεις αλλά και άτομα με ενδιαφέροντα σε θέματα επιχειρηματικότητας:

06/04/2022   “Τεχνικές Προώθησης Πωλήσεων”
13/04/2022    “Ανάπτυξη επαγγελματικών δεξιοτήτων”
18/05/2022    “Εξυγίανση Επιχειρήσεων και 2η Ευκαιρία για επιχειρηματίες”
25/05/2022    “Ανάπτυξη ήπιων δεξιοτήτων”

 

Αναλυτικό Πρόγραμμα Remicro LOCAL Workshops

 

Περισσότερες πληροφορίες για το έργο και δηλώσεις συμμετοχής για τα δωρεάν θεματικά εργαστήρια του ΚΕΠΑ, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με την κα. Μαργαρίτα Φυδανάκη, Υπεύθυνη του Remicro LOCAL για τα Info Points σε Καβάλα και Κομοτηνή, (Κτιριακό Συγκρότημα Δημοτικής Αγοράς, 1ος όροφος), τηλέφωνο επικοινωνίας: 2510 22 6943, email: fydanakim@e-kepa.gr